Nieuws

Start van het schaatsseizoen

Op 8 oktober opent Kardinge haar 400-meter baan, dit betekent dat de eerste reguliere trainingen op het ijs zullen starten op dinsdag 11 oktober.De trainingstijden voor de dinsdag en donderdag zijn gelijk aan afgelopen jaren.
- dinsdag van 18.30 - 19.45 uur (alleen trimschaatsers)
- donderdag van 19.00 - 20.15 uur (samen met volwassenen cursisten Schaatsschool Kardinge)

 

Specifieke informatie wat betreft de trainers is straks te vinden op de website.
Voor deze trainingen heeft Kardinge ons gevraagd om de baandiscipline nogmaals onder de aandacht te brengen bij de leden. Deze baandiscipline is onder andere te vinden op site van de Stayer:
https://www.destayer.nl/trainingen/wintertraining

 

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om op de vrijdag en de zondag te schaatsen.
Op vrijdag van 18.30 tot 19.45 uur, is er op het KNSB-trainingsuur voor licentiehouders, een Stayer-trainingsgroep. Deze trainingsgroep is bedoeld voor redelijke tot goede schaatsers die, naast wat technische aanwijzingen, vooral zin hebben in lekker doorschaatsen. Het grootste gedeelte van de groep bestaat uit oud-wedstrijdschaatsers die schaatsen nog erg leuk vinden maar geen behoefte meer hebben aan het rijden van wedstrijden. De trainster voor deze groep is Alida Pasveer en aanmelden voor deze groep kan nog steeds. Voor meer informatie zie ook de website.

Daarnaast gaan we dit jaar door met het zondaguur van 21:00 tot 22:00 in samenwerking met Tjas. Hier heb je de kans om een uur lang behoorlijk door te rijden onder leiding van Stoffel van Dieten. De baandiscipline wijkt af van de reguliere trainingsuren. Voor de zondagavond betaal je voor het hele seizoen €111,60. Aanmelden kan via penningmeester@destayer.nl

 

Voor een impressie van het zondaguur bekijk het volgende filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=siuXvrDm0Vc
We zullen tijdens één van de eerste vrijdag- en zondagtrainingen van het seizoen een proeftraining organiseren, je kunt je hiervoor alvast aanmelden via info@destayer.nl.

 

Tarieven trimschaatsen seizoen 2016/2017
De tarieven voor het trimschaatsen van de dinsdag en donderdag zijn te vinden op de site van Sportcentrum Kardinge: http://www.sport050.nl/sportlocaties/sportcentrum-kardinge/schaatsen-kardinge/trimschaatsen 

Er zijn trimkaarten voor een heel seizoen (maximaal 24 keer toegang) en een half seizoen (maximaal 12 keer toegang). Er dient wel een borg betaald te worden voor deze transponder van € 7,50. De trimkaarten zijn persoonsgebonden en mogen dus niet door anderen gebruikt worden.Mocht je geen knippen meer op je trimkaart hebben staan halverwege en/of  einde het seizoen en je wilt niet meer een halve trimkaart aanschaffen is het mogelijk een los kaartje a 6,55 euro (jeugd 4,80 euro) bij de balie aan te schaffen. Aan de balie wordt naar naam en geboortedatum gevraagd om te kijken of je op de lijst voorkomt van de vereniging.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen