Lid worden

Lid worden van De Stayer

Wil je lid worden van De Stayer? Wat leuk! Hieronder lees je welke stappen je kan zetten.

Kennis maken met De Stayer via een proeftraining
Via een proeftraining maken mensen vaak kennis met De Stayer. Kijk voor meer informatie op de pagina https://www.destayer.nl/trainingen om via een training kennis te maken met de vereniging. Een proeftraining is geheel vrijblijvend en je hebt alleen de kosten van de toegang van Kardinge. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk via info@destayer.nl, je krijgt dan snel een mail terug met meer informatie! Het is handig om in je mail aan te geven wat je schaatsniveau /-ervaring is.

Inschrijving lidmaatschap
Wanneer je zeker weet dat je lid wilt worden, kun je een mailtje sturen naar: ledenadministratie@destayer.nl. Via deze weg krijg je een link naar onze online-inschrijving. Naast het invullen van je gegevens wordt er een SEPA machtiging gegenereerd die je afdrukt, ondertekent en via de mail verzendt aan de vereniging. De contributie voor De Stayer bedraagt met ingang van het seizoen 2023-2024 het bedrag van € 60,--. 

Betalingen
Lidmaatschap, deelname aan activiteiten en aanschaf van kleding wordt allemaal afgeschreven via Automatische Incasso. Op deze manier wordt de administratie en het werk voor de penningmeester zo eenvoudig en beperkt mogelijk gehouden.

Toegang tot de website
Op de website kan je in het ledengedeelte zelf je gegevens aanpassen. Bijvoorbeeld wanneer je verhuist, of wanneer je mailadres gewijzigd is. Wanneer je lid bent van De Stayer vraag je de activering van jouw account aan via ledenadministratie@destayer.nl. Je krijgt dat op jouw mailadres een link voor activatie toegezonden.