Activiteiten

Overige Activiteiten

Naast het met elkaar schaatsen treffen De Stayers elkaar buiten de ijsbaan.  De activiteiten worden georganiseerd door diverse vrijwilligers. 

Seizoensopening
Het schaatsseizoen wordt geopend met een leuke sportieve activiteit en aansluitend een hapje eten. Deelname per onderdeel (activiteit of eten) is natuurlijk ook mogelijk. 

Stayer Borrel - in de maanden dat de ijsbaan van Kardinge geopend is

Regelmatig worden in het winterseizoen borrels georganiseerd. Houd de nieuwsbrief en de informatie WhatssApp in de gaten!

Seizoensafsluiting
Het schaatsseizoen wordt afgesloten - en het zomerseizoen wordt geopend met een gezellige activiteit, gezamenlijk een hapje eten en natuurlijk afsluitend een drankje!

Fietsweekend
Elk jaar wordt er in het voorjaar een fietsweekend georganiseerd waarbij het vlakke Nederland wordt verruild voor heuvelachtig terrein. Er wordt overnacht in een rustieke kampeerboerderij en onder leiding van een wegkapitein gereden.

Via de Stayer nieuwsbrief die elk lid automatisch in de mailbox ontvangt hoor je waar en wanneer het fietsweekend plaatsvindt.​​​​​​​

Andere activiteiten 
Op initiatief van vrijwilligers en leden vinden ook andere activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld een mountainbiketocht, toertochten op de racefiets in weekenden. Nieuwe activiteiten zijn altijd welkom en via info@destayer.nl denkt en helpt het bestuur graag mee!


C8D70C78-A093-4E1B-8762-8BC8160B687A.jpeg
Fietsdag
57176244-A5EB-42D2-B1FA-A9562A8029A9.jpeg
Seizoensopening