Activiteiten

Overige Activiteiten

Naast het met elkaar schaatsen treffen De Stayers elkaar buiten de ijsbaan. Voor seizoen 2018-2019 worden de activiteiten georganiseerd door diverse vrijwilligers. 


Seizoensopening

Het schaatsseizoen wordt geopend met een leuke sportieve activiteit en aansluitend een hapje eten. Deelname per onderdeel (activiteit of eten) is natuurlijk ook mogelijk. 


Stayer Borrel - in de maanden dat de ijsbaan van Kardinge geopend is


Iedere tweede vrijdag van de maand in het schaatsseizoen is er De Stayer Borrel vanaf 20.30 uur in CafĂ© De Toeter aan de Turfsingel 6 in Groningen. 


Seizoensafsluiting

Het schaatsseizoen wordt afgesloten - en het zomerseizoen wordt geopend met een gezellige activiteit, gezamenlijk een hapje eten en natuurlijk afsluitend een drankje!


Fietsweekend

Elk jaar wordt een fietsweekend georganiseerd waarbij het vlakke Nederland wordt verruild voor heuvelachtig terrein. Er wordt overnacht in een rustieke kampeerboerderij en onder leiding van een wegkapitein gereden.

Voor 2019 is het weekend gepland op vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei 2019 in het Teutoburgerwald. Meer informatie via info@destayer.nl en de facebookpagina! 


Andere activiteiten 

Op initiatief van vrijwilligers en leden vinden ook andere activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld een Mountainbike Tocht, Toertochten op de racefiets in weekenden. Nieuwe activiteiten zijn altijd welkom en via info@destayer.nl denkt en helpt het bestuur graag mee!