Wintertraining - dinsdag en donderdag

Wintertraining

De reguliere wintertrainingen worden gegeven in Kardinge op de volgende uren:

  • dinsdag van 18.30 – 19.45 uur
  • donderdag van 19.00 - 20.15 uur

Op deze trainingen rijden er twee of drie groepen,variërend van (oud)-wedstrijd rijders tot de technische groep waar nog veel aandacht wordt besteed aan de techniek van het schaatsen. Er is dus altijd wel een groep waarbij je kan aansluiten.

Proeftrainen
Wil je een keer meetrainen op de ijsbaan, dat kan! Stuur dan een mail ( 2 dagen van te voren) naar info@destayer.nl . Wij kunnen je dan aanmelden bij Kardinge waar je bij de kassa dan een kaartje kan kopen voor het trimuur. We verzamelen ons altijd op de ijsbaan, aan de overkant, onder de klok. We zijn te herkennen aan de oranje/blauwe jasjes.


Baankaart
De tarieven voor het trimschaatsen van de dinsdag en donderdag zijn te vinden op de site van Sportcentrum Kardinge:
http://www.sport050.nl/sportlocaties/sportcentrum-kardinge/schaatsen-kardinge/trimschaatsen

 
Er zijn trimkaarten voor een heel seizoen (maximaal 24 keer toegang) en een half seizoen (maximaal 12 keer toegang). Dit kan zijn 1 of 2 keer in de week maar ook gerust de ene week niet waarna je de andere week 2 keer komt trainen (zolang er nog strippen op de kaart staan). Er dient wel een borg betaald te worden voor deze transponder van € 7,50. De trimkaarten zijn persoonsgebonden en mogen dus niet door anderen gebruikt worden.


Algemene baanregels
Op de trimuren zijn er speciale regels welke er voor moeten zorgen dat iedereen optimaal kan trainen, zie de link onderaan deze pagina.Vanuit de vereniging willen we alle leden vragen deze regels goed tot zich te nemen en deze na te leven.

Baanregels trimuren Kardinge

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Baanregels_trimuren_versie_2.pdf 37.6 kB