Nieuws

Uitnodiging ALV 10 november

Wij willen je uitnodigen voor onze algemene ledenvergadering (ALV) op vrijdagavond 10 november. Deze vindt plaats van 20.00u - 21.30u in het bovenzaaltje van café De Toeter (Turfsingel 6).

Tijdens de ALV kijken we terug op afgelopen jaar en blikken we vooruit naar komend jaar. De huidige bestuursleden zijn herkiesbaar. Er zal ook een nieuw bestuurslid voorgedragen worden: Gerard van Leeuwe, hij is verkiesbaar als algemeen bestuurslid.

De stukken voor de ALV ontvangen jullie bij deze mailing. Belangrijk zijn de nieuwe statuten. Op de ALV wordt er gestemd over deze statuten. Helaas is het bestand te groot om versturen. De statuten zijn te vinden op onze website

Na de ALV zal er vanaf 21.30u een borrel zijn. Een mooie gelegenheid om met elkaar na te praten en kennis te maken met nieuwe leden. We hopen natuurlijk op een grote opkomst om met ons mee te denken. Mocht je slechts aan één van beide onderdelen kunnen deelnemen is dat ook prima. Voor de ALV vinden we het prettig om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Zou je je komst willen mailen aan bestuur@destayer.nl? (Dit hoeft niet voor de borrel naderhand). Wij zetten een kopje thee of koffie voor je klaar! 

PS: Kan je niet komen op de ALV? Dan kun je ook iemand machtigen om voor jou te stemmen. Laat dit ook van tevoren even weten.

Met sportieve groet,

Simone, Nienke, Tjitte en Femke
Bestuur De Stayer

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen