Nieuws

Stayer Fietsdag - Sallandse Heuvelrug

Op zaterdag 19 juni organiseren we een Stayer fietsdag in het Sallandse Heuvelgebied. We maken twee niveaugroepen, zodat zoveel mogelijk mensen van De Stayer mee kunnen:

Groep 1: route van 150 km voor de snellen onder ons
Groep 2: route van 100 km voor de gemiddelde fietser

We gaan natuurlijk voor mooi weer en hebben de hele dag de tijd om deze afstand af te leggen. Mensen die wel mee willen maar een kleiner rondje willen fietsen en/of wandelen zijn ook welkom en noemen we groep 3.

We verzamelen met elkaar om 9.30 uur bij het treinstation van Ommen (Stationsweg). Vandaar gaan de fietsgroepen op pad. We hebben mooie routes door het Nationaal Park. Tijdens lunchtijd treffen we elkaar opnieuw bij Woody’s (Holterbergweg 11). Hiervoor nemen we de uiteraard de tijd, want dit is altijd minstens zo gezellig als het fietsen. Daar kan uiteraard groep 3 ook naar toe komen. Daarna gaan de twee fietsgroepen opnieuw op pad en dan treffen we elkaar weer in de middag op het terras bij Grand Café De Veghte (Vechtkade). Daar zit groep 3 dan al lekker op het terras in het zonnetje te wachten.

Heb je net zo veel zin als wij, geef je dan op door op de aanmeldknop te drukken bij evenementen! Geef hierbij aan in welke groep je graag mee wilt.

Save the date: Stayer Fietsdag in het Teutoburgerwald: zaterdag 28 augustus 2021

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen