Nieuws

Sprint App: de app voor iedere schaatsliefhebber!

Sprint App: de app voor iedere schaatsliefhebber!

Leg jij de meeste kilometers af van De Stayer? En wie is deze maand het snelste van de maand namens de Stayer? Met de Sprint App kun je al je prestaties bijhouden. Erg leuk om terug te zien! En om te vergelijken met andere leden van de vereniging of ijsbaan in de verschillende ranglijsten. Voor het meten van je prestaties heb je een MYLAPS Prochip nodig. Die kun je huren bij Kardinge of aanschaffen via een abonnement.

De vernieuwde Sprint app toont ranglijsten en statistieken waarmee schaatsers eenvoudig kunnen zien hoe hun snelheid zich ontwikkelt. Ook kun je checken hoe je presteert ten opzichte van andere schaatsers. Dat kunnen vrienden zijn, maar ook clubgenoten of onbekenden op ijsbanen elders in het land. Met digitale medailles, te verdienen met behaalde snelheden of afgelegde kilometers, daag je jezelf en anderen uit om nog beter en harder te schaatsen. 

Sprint houdt bij hoeveel uur je hebt getraind, met welke gemiddelde snelheid en wat het snelste rondje was. In het Sprint-dashboard krijg je als schaatser met cijfers en grafieken meer inzicht in je prestaties. Zo kun je diepere analyses maken om je resultaten te verbeteren én blessures te voorkomen. 

De app biedt jou verschillende tips om jezelf te ontwikkelen en voorkomt blessures. Ook helpt deze app je beter te gaan schaatsen of je klaar te stomen voor een toertocht door middel van verschillende trainingsschema’s.

In deze applicatie kan je al het nieuws en de updates vinden en hetgeen volgen wat voor jou relevant is. Ook sturen wij je de actuele berichten over de ijsbaan van Sportcentrum Kardinge, zoals schaatsevenementen en gewijzigde openingstijden als je in de app aangeeft dat Kardinge je ijsbaan is.

Meer informatie vind je op: https://sprintapp.nl/

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen