Nieuws

Seizoensopening en lustrumdag 2022

Seizoensopening en lustrumdag 2022

Dit jaar bestaat De Stayer 30 jaar en dit hebben we op 1 oktober met een groot aantal Stayers gevierd in combinatie met de opening van het schaatsseizoen. De dag werd opgedeeld in drie onderdelen: een survivalclinic, een etentje in Napoli en een feest in Vera.

Survivalclinic
Onder het genot van een kopje koffie en thee werden alle Stayers verwelkomd bij de survivalbaan op het Zernike terrein. Uiteraard werd er ook taart gegeten op het dertigjarig bestaan. Onder leiding van een instructeur hebben maar liefst 17 Stayers een deel van de survivalrun van Gronigen afgelegd. Moeilijke obstakels, rennen door de blubber en fikse regenbuien onderweg maakten dat het écht een survival was (zie de foto's). Na de clinic konden we opwarmen aan een kampvuur en werd er door de Lustrumcommissie getrakteerd op warme chocolademelk met slagroom (en rum). De blauwe plekken werden daar trots aan elkaar getoond.

Diner in Napoli & feest in Vera
Maar liefst 28 Stayers zijn meegeweest om te dineren bij de Italiaan. Hoewel er een groep lang op de pizza moest wachten, zijn toch alle buikjes rond gegeten. Een mooie bodem voor de activiteit erna: dansen in Vera. In Vera trad een Spaans bandje uit Barcelona op met toeters en dansbare muziek. Met 25 Stayers hebben we daar de dansvloer onveilig gemaakt. Het blijkt dat veel Stayers soepele heupjes hebben en ritmegevoel. MIsschien moeten we toch een kunstrijdvereniging worden;)

Na het feest in Vera is er een nog een groepje Stayers verder gaan dansen in Het Pakhuis. Kortom, een hele geslaagde en feestachtige dag!!!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen