Nieuws

Seizoensafsluiter 2015-2016 en huldiging clubkampioenen


Op 24 maart hebben een flink aantal Stayers genoten van een heerlijke maaltijd bij het restaurant de Kohinoor van India. Het was een gezellige avond waarbij je de mede-Stayers op een heel andere manier leert kennen. Hiervoor wordt de feestcommissie nogmaals bedankt.


Clubkampioenen
Traditioneel worden op deze avond ook de clubkampioenen gehuldigd.

Bij de heren heeft Rene Harmanni zijn titel behouden en mag hij zich clubkampioen noemen van het seizoen 2015/2016 . De concurrentie was echter niet ver weg met onder andere een Jouke Jensma. Dit zal volgend jaar waarschijnlijk een leuke strijd op gaan leveren gecombineerd over 500 en 1500 meter.

De clubkampioenschappen bij de dames wordt traditioneel getrouw verreden over de 500 en de 1000 meter.  De titel is dit jaar gegaan naar Simone Smuling. Ook hier hebben wij een leuke strijd gezien bij de dames en met name tussen Simone en Nicole Clerx. Beide dames voelden zich die avond waarschijnlijk bijzonder fit en hebben diezeflde avond besloten dat er ook wel een 1500 meter geschaatst kon worden.

 

 

Stayer World Cup en Teltrofee
Verder is het ook mogelijk om de Stayer World Cup in de wacht te slepen. Het is mogelijk punten te verdienen voor deze trofee bij alle clubwedstrijden van De Stayer.

Dit jaar is Jan Willem Bolderdijk winnaar geworden van de Stayer World Cup bij de heren. Jan Willem is al een aantal jaar actief binnen de Stayer en is vaak aanwezig bij de clubwedstrijden om zijn PR's scherper te stellen. Ongemerkt levert dat toch een behoorlijk punten aantal op met als resultaat dat hij een jaar mag genieten van deze wisselbeker.
Het doel om de huidige tijde te verbeteren werpt binnen de Stayer zeker zijn vruchten af want Jan Willem is dit jaar ook winnaar van de Teltrofee voor 2015/2016.

De winnares bij de dames van deze wisselbeker is Simone Smuling. Ook Simone is een fanatiek schaatsster die ook behoorlijk wat punten heef verzameld tijdens de clubwestrijden van De Stayer.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen