Nieuws

Fietsdag Teutoburgerwald

Fietsen in Teutoburgerwald
Op zaterdag 28 augustus organiseren we weer een Stayer fietsdag in het Teutoburgerwald. We maken twee (of drie) niveaugroepen afhankelijk van wie er mee gaan. Uiteraard hopen we dat er zoveel mogelijk Stayers mee kunnen:

  • Groep 1: route van ca 125 km met flink veel klimmetjes, voor de snellen onder ons
  • Groep 2: route van ca 100 km met flink veel klimmetjes, voor de gemiddelde fietser
  • Groep 3: route van 65-75 km met niet te gek veel hoogtemeters
    (Voor alle fietsgroepen wijzen we een wegkapitein aan.)

We gaan natuurlijk voor mooi weer en hebben de hele dag de tijd om deze afstand af te leggen. Wanneer er mensen zijn die wel mee willen, niet zo ver willen fietsen, maar in die omgeving lekker gaan wandelen, zijn ook welkom.

We verzamelen met elkaar rond 9.30/9.45 uur bij de parkeerplaats van het Aaseebad in Ibbenbüren (An der Umfluth 99). Vandaar gaan de twee of drie fietsgroepen op pad. Tijdens lunchtijd treffen we elkaar bij Schlossmühle Bad Iburg aan de Charlottensee. Hier hebben we vorig jaar ook geluncht.

Daarna gaan de fietsgroepen opnieuw op pad en dan treffen we elkaar weer in de middag bij Ibbgoesbeach, dit ligt iets achter de parkeerplaats waar de auto’s staan, met een strandbar aan het meer (Ibbenbürener Aa). Een heerlijke plek om met elkaar een mooi fietsdagje af te sluiten!

Heb je net zo veel zin als wij, geef je dan op door een mail te sturen naar fietsweekend@destayer.nl. Laat in die mail weten in welke groep je graag mee wil doen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen