Nieuws

Wat doen we tijdens een droogtraining?

Het is echt super dat we weer buiten met elkaar mogen trainen, maar hoe ziet zo'n doogtraining er eigenlijk uit?
Iedere maandag wordt er van 19.00 - 20.15 een mooie training verzorgd door Ella en Rutger. We trainen in het stadspark en op de ateletiekbaan. Ella en Rutger maken leuke afwisselende trainingen en dat alles Coronaproof. We trainen in kleine groepjes en houden onderling voldoende afstand.
De training start met inlopen, dit kan op verschillende niveau's. Daarna volgen er verschillende series met afwisselende oefeningen, dit doen we ook in kleine groepjes met een doordraaisysteem. We doen blokjes met corestability en schaatsspecifieke oefeningen, loopscholing en (rustig) hardlopen. Bij de loopscholing werken we ook met een loopladder om aan onze coördinatie te werken. Kortom, een hele mooie gevarieerde training en te volgen op verschillende niveau's. Doordat er op dit moment steeds 2 trainers aanwezig zijn, krijg je veel inidividuele aandacht en technische tips.

Heb je ook interesse? We kunnen je toevoegen aan de WhatsApp-groep ' Droogtraining'. Stuur dan even een mailtje naar bestuur@destayer.nl  

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen