Nieuws

Denk mee met het bestuur!

Denk mee met het bestuur!

Tijdens de nazit van de donderdagtraining op 12 maart!

Als bestuur willen we jullie graag uitnodigen voor een extra ALV:

op donderdag 12 maart

van 20.30 – 21.30 uur

in zaal 2 van Kardinge.

Direct na de training op donderdag zorgen wij voor warme chocolademelk met slagroom (of wat anders) en in plaats van de gebruikelijke nazit, vragen we jullie nu om mee te denken over een aantal zaken, zoals ledenactiviteiten via de Sprint-app van de KNSB en hoe om te gaan met apps als communicatiemiddel tussen de leden onderling.

Deze extra ALV willen we ook gebruiken om jullie als leden te informeren over een aantal zaken zo in de overgang van het schaatsseizoen naar het zomerseizoen. Bovendien willen we graag Femke Feenstra benoemen tot bestuurslid. Indien je hier bezwaar tegen hebt, maak dit dan kenbaar bij de secretaris voor dinsdag 10 maart. Indien je niet aanwezig kunt zijn, maar wel een positieve stem uit wilt brengen, kan dit ook voor dinsdag 10 maart bij de secretaris.

Aansluitend aan deze extra ALV is er gelegenheid om fietskleding te passen, zodat je deze zomer in een mooi stayer-outfit op de fiets kan zitten.

Onder aan deze mail vind je via de link de agenda van de extra ALV. Om de link te kunnen openen wordt gevraagd om via Mijn De Stayer in te loggen. Als bestuur vinden we het belangrijk om gegevens die over jullie gaan, niet openbaar te maken. Mocht het niet lukken om een Mijn De Stayer profiel aan te maken, dan helpen we je graag.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen