Lidmaatschap

Lid worden van De Stayer

Wil je lid worden van De Stayer?


Kennis maken met De Stayer via een proeftraining

Via een proeftraining maken mensen vaak kennis met De Stayer. Kijk voor meer informatie op de pagina https://www.destayer.nl/trainingen om via een training kennis te maken met de vereniging. Een proeftraining is geheel vrijblijvend en je hebt alleen de kosten van de toegang van Kardinge. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk via info@destayer.nl, je krijgt dan snel een mail terug met meer informatie! Het is handig om in je mail aan te geven wat je schaatsniveau /-ervaring is.

Inschrijving lidmaatschap

Via ledenadministratie@destayer.nl krijg je een link naar onze online-inschrijving. Naast het invullen van je gegevens wordt er een SEPA machtiging gegenereerd die je afdrukt, ondertekent en via de mail verzendt aan de vereniging. 

Betalingen

Lidmaatschap, deelname aan activiteiten en aanschaf van kleding wordt allemaal afgeschreven via Automatische Incasso. Op deze manier wordt de administratie en het werk voor de penningmeester zo eenvoudig en beperkt mogelijk gehouden.

Toegang tot de website

Op de website kan je in het ledengedeelte zelf je gegevens aanpassen. Bijvoorbeeld wanneer je verhuist, of wanneer je mailadres gewijzigd is. Wanneer je lid bent van De Stayer vraag je de activering van jouw account aan via ledenadministratie@destayer.nl. Je krijgt dat op jouw mailadres een link voor activatie toegezonden.


Over het lidmaatschap

Contributie

De kosten voor het lidmaatschap van De Stayer bedragen voor het seizoen 2019-2020 € 56,- per jaar dat loopt van 1 augustus t/m 31 juli. Met dit lidmaatschap kan je onbeperkt deelnemen aan de schaats-, loop- en fietstrainingen en natuurlijk alle andere activiteiten.

Toegang tot de baan op triluren

Voor de toegang van de 400-meter baan van Kardinge dien je als lid van De Stayer zelf een zogenaamde trimkaart aan te schaffen. Meer informatie over de trimkaarten vind je via deze link: https://sport050.nl/sportlocaties/sportcentrum-kardinge/trimschaatsen/

KNSB Baankaart voor vrijdagtrainingen

Daarnaast is er een mogelijkheid om op vrijdagavond te trainen op het KNSB-uur. De kosten van de baankaart zijn voor een seizoen ongeveer € 190,-- en kan aangeschaft worden via de vereniging. Een wedstrijdlicentie heb je niet nodig.

Overige kosten

Aan andere activiteiten waaraan je mee wilt doen zijn soms kosten verbonden. Er wordt gezamenlijk ingekocht dus de kosten voor jou als lid zijn vallen meestal reuze mee. Op deze manier kies je zelf waaraan je meedoet en waar je voor betaalt en houden we als vereniging de contributie zo laag mogelijk. 

Opzeggingen

Wanneer je besluit om je lidmaatschap op te zeggen, doe je dat per mail aan ledenadministratie@destayer.nl voor aanvang van een nieuw seizoen (dus voor 1 augustus). Wij waarderen het dat je bij de afmelding vermeldt waarom je je lidmaatschap opzegt! We bevestigen per mail, wanneer je de bevestiging niet binnen een week hebt ontvangen, mail dan opnieuw om misverstanden te voorkomen!


Mocht je nog vragen hebben stuur een mail naar: ledenadministratie@destayer.nl of info@destayer.nl