Lidmaatschap

Lid worden van De Stayer

Wil je lid worden van De Stayer? Onder aan deze pagina vind je een link met het inschrijfformulier!

Kennis maken met De Stayer

Via een proeftraining maken mensen vaak kennis met De Stayer. Kijk voor meer informatie op de pagina https://www.destayer.nl/trainingen om via een training kennis te maken met de vereniging. Een proeftraining is geheel vrijblijvend en je hebt alleen de kosten van de toegang van Kardinge. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk via info@destayer.nl, je krijgt dan snel een mail terug met meer informatie!

Over het lidmaatschap

De kosten voor het lidmaatschap van De Stayer bedragen voor het seizoen 2019-2020 € 56,- per jaar dat loopt van 1 augustus t/m 31 juli. Met dit lidmaatschap kan je onbeperkt deelnemen aan de schaats-, loop- en fietstrainingen en natuurlijk alle andere activiteiten.

Voor de toegang van de 400-meter baan van Kardinge dien je als lid van De Stayer zelf een zogenaamde trimkaart aan te schaffen. Meer informatie over de trimkaarten vind je via deze link: https://sport050.nl/sportlocaties/sportcentrum-kardinge/trimschaatsen/

Daarnaast is er een mogelijkheid om op vrijdagavond te trainen op het KNSB-uur. De kosten van de baankaart zijn voor een seizoen ongeveer € 190,-- en kan aangeschaft worden via de vereniging. Een wedstrijdlicentie heb je niet nodig.

Aan andere activiteiten waaraan je mee wilt doen zijn soms kosten verbonden. Er wordt gezamenlijk ingekocht dus de kosten voor jou als lid zijn vallen meestal reuze mee. Op deze manier kies je zelf waaraan je meedoet en waar je voor betaalt en houden we als vereniging de contributie zo laag mogelijk. 

Wanneer je besluit om je lidmaatschap op te zeggen, doe je dat schriftelijk voor aanvang van een nieuw seizoen (dus voor 1 augustus). Wij waarderen het dat je bij de afmelding vermeldt waarom je je lidmaatschap opzegt!

Mocht je nog vragen hebben stuur een mail naar: ledenadministratie@destayer.nl of info@destayer.nl

Inschrijfformulier

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Lidmaatschapsovereenkomst_De_Stayer_seizoen_2017-2018.pdf 161.7 kB