Schema fietstrainingen

Dag Stayers,

Zoals al aangekondigd krijgen jullie toch een soort van fietstraining van onze fietstrainer Stoffel.
De basistraining komt iedere week in de fietsapp te staan, tezamen met een document voor meer uitleg. In dit document staat de training uitgelegd met eventueel (linkjes naar) extra informatie. Lees dit document de eerste keer sowieso even door! De training kun je doen op de plekken die we normaal gebruiken, maar als je andere plekken goed kent waar je de training ook kan volbrengen: doe er je voordeel mee! Daarnaast probeert Stoffel ook elke week een route te maken die je als tocht kunt fietsen, voor als je zelf geen inspiratie hebt.
Deze route deelt stoffel als .gpx file en hij zet een overzichtskaart met de route onderaan in het document. De trainingen zullen ook op facebook komen. Misschien is het leuk om hier, net als bij de looptrainingen, eventuele foto's te delen om elkaar te motiveren. Voor vragen, opmerkingen en/of suggesties stuur gerust een mailtje naar bestuur@destayer.nl. Wij zorgen dat de mail dan terecht komt bij Stoffel, onze fietstrainer. Zit je nog niet in de fietsapp, maar wil je hier wel in? Stuur ons dan ook een mailtje en we zorgen dat je opgenomen wordt in de appgroep.

Voor nu: veel plezier op de fiets!


PS: Advies: Je kan natuurlijk met een Stayer-maatje de trainingen doen. Maar we willen jullie met klem vragen om je te houden aan de adviezen en tips van het RIVM.‚Äč

Schema fietstrainingen