Wintertraining- zondaguur

Zondaguur

Naast de reguliere trainingen op de dinsdag en donderdag is er ook een mogelijkheid om op zondagavond te schaatsen van 18.30u-19.30u. Dit uur is in samenwerking met Tjas (zij huren het ijs). Je kunt je toegangskaart voor het trimuur niet gebruiken voor dit uur! Voor een vergoeding van €80,- per schaatsseizoen is het mogelijk om op dit uur te trainen. Om dit uur te proberen is het mogelijk om voor €10,- twee trainingen uit te proberen. Geef je op via bestuur@destayer.nl 

Voor wie?

Dit uur is geschikt voor schaatsers die al wat meer ervaren zijn (middengroep en snelle groep). Op dit uur rijden de hardrijders van Tjas. Je moet voor dit uur een bocht vloeiend kunnen doorlopen en bekend zijn met de baandiscipline. Het uur geeft ruimte en mogelijkheid om met snelheid rondes te rijden. 

Training?

Er wordt voorlopig nog geen training gegeven op dit uur. Mocht de animo voor dit uur vanuit Stayers groot zijn, gaan we kijken naar mogelijkheden om ook op dit uur een vorm van training te kunnen bieden.


Meer informatie over het zondaguur via bestuur@destayer.nl 

Uitval trainingen

In totaal zijn er dit schaatsseizoen 23 zondagen (vanaf zondag 16 oktober) waarvan er 10 zondagen GEEN zondaguur is ivm andere activiteit op het ijs. Op de volgende dagen is er GEEN zondaguur:

- 20 november: regiomarathon

- 27 november: OYMK

- 11 december: gruno

- 25 december: kerst

- 1 januari: kerst

- 15 januari: NK junioren

- 29 januari: landelijke selectie junioren

- 12 februari: NSK

- 5 maart: regiomarathon

- 12 maart: Tjaswedstrijd

Promofilm

Voor een goede impressie van het ijs op de zondagavond zie het volgende filmpje.


https://www.youtube.com/watch?v=siuXvrDm0Vc