Stayer Fietsdag - zaterdag 19 juni 2021

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Fietsweekend
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
19 jun. 2021 09:30 - 17:00
Locatie
Sallandse Heuvelrug

Op zaterdag 19 juni organiseren we een Stayer fietsdag in het Sallandse Heuvelgebied. We maken twee niveaugroepen, zodat zoveel mogelijk mensen van De Stayer mee kunnen:

  • Groep 1: route van 150 km voor de snellen onder ons
  • Groep 2: route van 100 km voor de gemiddelde fietser

We gaan natuurlijk voor mooi weer en hebben de hele dag de tijd om deze afstand af te leggen. Wanneer er mensen zijn die wel mee willen, niet zo ver willen fietsen, maar in die omgeving lekker gaan wandelen, zijn ook welkom en noemen we groep 3.

We verzamelen met elkaar om 9.30 uur bij het treinstation van Ommen (Stationsweg). Vandaar gaan de twee fietsgroepen op pad. We hebben mooie routes door het Nationaal Park. Tijdens lunchtijd treffen we elkaar opnieuw bij Woody’s (Holterbergweg 11). Hiervoor nemen we de uiteraard de tijd, want dit is altijd minstens zo gezellig als het fietsen. Daar kan uiteraard groep 3 ook naar toe komen. Daarna gaan de twee fietsgroepen opnieuw op pad en dan treffen we elkaar weer in de middag op het terras bij Grand Café De Veghte (Vechtkade). Daar zit groep 3 dan al lekker op het terras in het zonnetje te wachten.

Heb je net zo veel zin als wij, geef je dan op door een mail te sturen naar fietsweekend@destayer.nl. Laat in die mail weten in welke groep je graag mee wil doen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen