ATB- De Stayer

Over dit evenement

Categorie
Sportief
Datum en tijd
11 nov. 2018 09:00 - 13:00

Beste Stayers,

Op zondag 11 november ondernemen we een herfstig uitstapje naar het bos in Appelscha. Je schaatsen mag je thuislaten, want we stappen op de mountainbike! We verzamelen om 9.30 uur bij Biketotaal Kramer in Appelscha ( boerestreek 12). 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: mountainbike@destayer.nl 

ROUTES & TEMPO

Afhankelijk van de vorm van de dag, de omstandigheden en de samenstelling van de groep kunnen we de verschillende routes in de omgeving combineren. De gecombineerde routes van Appelscha en Diever hebben een lengte van zo’n 40km. Wanneer de omstandigheden erg zwaar zijn kunnen we de route inkorten en/of de groep splitsen.

We fietsen op een tempo dat iedereen aan kan, wanneer er toch verschillen ontstaan wachten we op de plekken die daarvoor geschikt zijn.

 

MATERIAAL
Wanneer je zelf geen mountainbike hebt kun je hier ook een fiets huren (https://www.fietsverhuurappelscha.nl/). LET OP: je huurt zelf je fiets, zorg dat je er tijdig bent, zodat je je huurfiets kunt passen, afstellen etc.

Wellicht ten overvloede, maar mountainbiken is niet zonder gevaar; draag dus ALTIJD een helm (verplicht) en neem geen onnodig risico. Zorg er ook voor dat je een volle bidon en voldoende te eten bij je hebt voor onderweg.

Graag tot ziens op 11 november! 

 

Groet,
Theo